Pølse- og potetpanne

Pølse og potetpanne er en rask og god middag som du kan lage i en fart på en travel hverdag.  Server retten med litt ferskt brød og en grønn salat, så kan jeg garantere deg at denne retten er noe som kommer til å falle i smak for hele familien.

Ingredienser: 

  •  1 stk pakke grillpølser (eller andre pølser etter eget ønske)
  • 4 stk poteter
  • 4 SS nøytral olje
  • 1 stk løk
  • 3 SS tomatpure
  • 1 ts paprika pulver
  • 1 ts oregano
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts spisskummen

Fremgangsmåte:

  1.  Skrell potetene og kutt dem i terninger. Varm en stekepanne med 2 SS olje, stek potetene på medium varme i 10 – 15 minutter til de blir stekt og får en lys brunfarge.
  2. Ta potetene over i en bolle og sett til side.
  3. Tilsett 1 SS olje i den samme pannen som du stekte potetene i. Kutt løken i strimler og stek de til de blir gyllenbrune. Kutt pølsene i halve biter tilsett de i pannen sammen med løken og stek de i ca 10 minutter .
  4. Tilsett krydderne: oregano, spiskummen, paprikapulver og gurkemeie. Bland alt godt sammen. Tilsett 1 SS olje og 3 SS tomatpuré og bland alt godt sammen.
  5. Tilsett de ferdig stekte potetene og bland alt godt sammen.
  6. Server retten varm med en fersk salat og ditt favoritt brød.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg