All you need is love! and sweets!
klementiner dyppet i sjokolade!
nam, nam! en litt sunnere dessert / søtsak som du kan kose deg med i kveld til julekalenderne på Tv’en. Eller servere dem på ett fint fat, server dem sammen med de andre kakene på kakebordet.
Ingredienser:
- 4 stk klementiner
- 100 g kokesjokolade (bruk 60% eller 70%)
- Du kan doble oppskriften, om du ønsker.
Fremgangsmåte:
- Skrell klementinene
- Smelt sjokoladen i mikrobølgeovnen eller over varmt varm bad. Hvis du velger mikrobølgeovnen smelt det på 30 sek intervaller, rør rundt i sjokoladen mellom hver 30 sekunder.
- Ha klar ett bakepapir som du kan legge dem på.
- Dypp klementinene i sjokoladen og legg de på ett brett eller tallerken med bakepapir.
- Du kan strø litt kakestrøssel, revet kokos om du ønsker.
- Sett de i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
tips: klementinene må bli oppbevart i kjøleskapet.
2 kommentarer
Hvor lenge holder disse seg?
Burde spises innen 3 dager 🙂