Sprø pølsepinner
Hva skal du ha til middag i dag? Noen ganger er det slit å planlegge middag hverdag å du har bare lyst til å slenge noe fort og lett sammen. Det har jeg gjort idag, i stede for vanlig stekt pølse bestemte jeg meg for å “oppgradere” den litt med å dyppe de i en hjemmelaget frityr røre og steke de i litt olje . Jeg kaller denne retten for Pølsepinner.
Morsom rett for store og små. !
ingredienser:
- 1 pk grillpølser
- Olje til steking
- For frityr røren trenger du:
- 2 dl øl (jeg brukte carlsberg)
- 2,5 dl mel
- 1 ts bakepulver
- 2 ts salt
- 1 ts pepper
- 1 ts paprika pulver
fremgangsmåte:
- Bland alt det tørre sammen mel , salt, pepper, paprika pulver og bakepulver
- Hell ølen i en bolle, fjern eventuelt skum
- Hell melet i ølen litt etter litt, rør heletiden sånn at det ikke blir klumper
- Røren skal bli litt tykkere enn en pannekake røre
- Dypp pølsene i røren og stek de i en panne med olje til de blir gyllen brun
tips: server med forskjellig dipp , ketchup, grønn salat !
Velbekomme
0 kommentarer