Hey ho ho ho, here we go!
Ritz-kjeks peanøttsmør bars.
En god blanding med søtt og salt! MmmMmm ! super digg! Gi de bort til venner eller server de i løpet av julen 🙂
Ingredienser:
- 6 SS smeltet usaltet smør
- 150 g salt kjeks (jeg brukte Ritz kjeks)
- 200 g mykt peanøttsmør (polly)
- 150 g kokesjokolade
- Litt hvit sjokolade chip og melkesjokolade chip
Fremgangsmåte:
- Sett frem medium små cupcake former.
- Knus kjeksen til smuler, smelt smør.
- bland kjeksen , smøret, peanøttsmøret i en bolle. Bland alt godt sammen til det blir en myk blanding.
- Ha litt av den hvite og melkesjokolade bitene i blandingen og bland det godt inn.
- Smelt kokesjokolade over varmt vannbad eller i mikrobølgeovnen.
- Bruk en spiseskje å fordel blandingen i cupcake formene, trykk de hardt ned i formene.
- Ha over litt smeltet sjokolade.
- Sett de i kjøleskapet i 1 time.
Tips: server de i cupcake formene eller ta de ut av formene. Gi de bort til noen som er glad i søtt og salt. De jan stå i en lufttett boks i kjøleskapet i 1 uke . Du kan fryse de opp til 1 mnd .
Ha en god dag og fin advent 🙂
0 kommentarer