Ritz-peanøttsmør bar

Hey ho ho ho, here we go!

 Ritz-kjeks peanøttsmør bars.

En god blanding med søtt og salt! MmmMmm ! super digg! Gi de bort til venner eller server de i løpet av julen 🙂

 

Ingredienser:

  •  6 SS smeltet usaltet smør
  • 150 g salt kjeks (jeg brukte Ritz kjeks)
  • 200 g mykt peanøttsmør (polly)
  • 150 g kokesjokolade
  • Litt hvit sjokolade chip og melkesjokolade chip

Fremgangsmåte:

  1.  Sett frem medium små cupcake former.
  2. Knus kjeksen til smuler, smelt smør.
  3. bland kjeksen , smøret, peanøttsmøret i en bolle. Bland alt godt sammen til det blir en myk blanding.
  4. Ha litt av den hvite og melkesjokolade bitene i blandingen og bland det godt inn.
  5. Smelt kokesjokolade over varmt vannbad eller i mikrobølgeovnen.
  6. Bruk en spiseskje å fordel blandingen i cupcake formene, trykk de hardt ned i formene.
  7. Ha over  litt smeltet sjokolade.
  8. Sett de i kjøleskapet i 1 time.

Tips: server de i cupcake formene eller ta de ut av formene. Gi de bort til noen som er glad i søtt og salt.  De jan stå i en lufttett boks i kjøleskapet i 1 uke . Du kan fryse de opp til 1 mnd . 

Ha en god dag og fin advent 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg