PUMPKIN PANCAKES. gresskar pannekaker
Gresskar pannekaker har en perfekt smak på høsten – perfekte med en varm kopp kaffe eller sjokko til kvelden!
Vi har allerede passert halloween å vi går i slutten av høsten og nærmere vinteren. Men det er aldri for sent å kose seg med pumpkin pannekaker!
Sett deg tilbake i siffaen , med ett varmt teppe og fyr i prisen med disse myke å luftige pannekakene ! Gled deg til å smake, anbefales på det sterkeste!
ingredienser:
- 190 g mel
- 2 ts bakepulver
- 2 ts kanel
- 1 ts malt ingefær
- 1/2 ts malt muskatnøtt
- 1/2 ts salt
- 3 SS sukker
- 1 SS vaniljesukker
- 2 stk egg
- 240 ml melk
- 120 g gresskar puré
Fremgangsmåte:
- Bland sammen alt det tørre: mel, bakepulver, kanel, malt ingefær, malt muskatnøtt, salt, sukker og vanilje
- Bland inn gresskar puré , Melk og egg.
- Rør alt godt sammen til den blir klump fri. (Pass på at røren ikke blir for tynn)
- La den hvile i 20 min
- Varm en stekepanne med litt smør eller olje .
- Stek de på hver side
- Du kan snu pannekaken da du ser at de begynner å danne seg små hull på oversiden på pannekaken
Server pannekakene varme.
Tips : du kan også lage din egen gresskat puré, det gjorde jeg i denne oppskriften.
server pannekakene med sirup, honning , karamelliserte pekannøtter , sukker og kanel eller spis de akkurat som de er.
Perfekt med varm kakao med krem , kaffe eller te.
Pannekakene kan fryses , så hvis du vil kan du lage ekstra stor røre . Jeg fikk jeg 10 medium små pannekaker ut av denne røren.
Nyt den siste tiden av høsten, med alle de fine høstfargene , snart går vi over til vinter og hvite lagte veier.