One never have enough Peanut butter ♡
peanøttsmør fudge!
perfekt for den peanøttsmør glade! Disse er super myke og gode. Dem er lette å lage, å du trenger kunn 4 ingredienser. Disse myke peanøttsmør fudgene kommer til å bli en hitt i hjemmet. Både hos de små ig store og for de som kommer på besøk!
Ingredienser:
- 240 g mykt peanøttsmør (jeg brukte skippy)
- 230 g usaltet smør
- 1 ts vanilje ekstrakt
- 460 g melis
Fremgangsmåte:
- Fin en liten avlang kakeform, legg bakepapir oppi formen.
- Ha peanøttsmøret og smøret sammen i en bolle, sett den i mikrobølgeovnen og smelt peanøttsmøret og smøret på 1 minutt intervaller. Rør rundt i bollen etter hvert 1 minutt, helt til smøret er helt smeltet.
- Ta bollen ut av mikrobølgeovnen da alt er smeltet, bland smøret og peanøttsmøret godt sammen.
- Tilsett vanilje ekstrakt og melis.
- Bruk en elektrisk håndmikser eller kjøkkenmaskin.
- Miks alt helt til røren er klump fri og godt blandet. Røren skal bli veldig tykk.
- Ha røren oppi en form med bakepapir. Trykk røren hardt ned, bruk en skje eller slikkepott for å få toppen av peanøttsmør fudgen til å bli flat.
- Dekk formen med aluminiumsfolie og sett den i kjøleskapet i 4 timer. Tilslutt ta den ut og skjær den opp i biter.
Du kan oppbevare peanøttsmør fudgen i kjøleskapet i en lufttett boks opp til 1 uke. Du kan fryse de opp til 2 måneder å ta de ut ettersom du trenger det.
Ha en fortsatt fin advent !
0 kommentarer