Peanøttsmør fudge

One  never have enough Peanut butter ♡

 peanøttsmør fudge! 

perfekt for den peanøttsmør glade! Disse er super myke og gode. Dem er lette å lage, å du trenger kunn 4 ingredienser. Disse myke peanøttsmør fudgene kommer til å bli en hitt i hjemmet. Både hos de små ig store og for de som kommer på besøk!

Ingredienser: 

  • 240 g mykt peanøttsmør (jeg brukte skippy)
  • 230 g usaltet smør
  • 1 ts vanilje ekstrakt
  • 460 g melis

Fremgangsmåte:

  1. Fin en liten avlang kakeform, legg bakepapir oppi formen.
  2. Ha peanøttsmøret og smøret sammen i en bolle, sett den i mikrobølgeovnen og smelt peanøttsmøret og smøret på 1 minutt intervaller. Rør rundt i bollen etter hvert 1 minutt, helt til smøret er helt smeltet.
  3. Ta bollen ut av mikrobølgeovnen da alt er smeltet, bland smøret og peanøttsmøret godt sammen.
  4. Tilsett vanilje ekstrakt og melis.
  5. Bruk en elektrisk håndmikser eller kjøkkenmaskin.
  6. Miks alt helt til røren er klump fri og godt blandet. Røren skal bli veldig tykk.
  7. Ha røren oppi en form med bakepapir. Trykk røren hardt ned, bruk en skje eller slikkepott for å få toppen av peanøttsmør fudgen til å bli flat.
  8. Dekk formen med aluminiumsfolie og sett den i kjøleskapet i 4 timer.  Tilslutt ta den ut og skjær den opp i biter.

Du kan oppbevare peanøttsmør fudgen i kjøleskapet i en lufttett boks opp til 1 uke. Du kan fryse de opp til 2 måneder å ta de ut ettersom du trenger det. 

Ha en fortsatt fin advent !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg