Dette er en favoritt kyllingrett for sommeren. Denne kyllingfilet formen med poteter er rask å lage. Den er super saftig og rull av smak.
Ingredienser:
3 porsjoner
- 3 stk kyllingfileter
- 4 stk poteter
- 50 ml oliven olje
- 5 stk fedd hvitløk
- 1 ts spisskummen
- 1 ts paprika pulver
- 1 1/2 ts rosmarin
- 1 ts salt
- 1 ta pepper
- 50 ml sitron saft
- 1 stk sitron
- 8 stk soltørkede tomater
- Grønne oliven
Fremgangsmåte:
- Forvarm ovnen til 200 °C
- Skrell potetene og kutt de opp i passe store biter. Del kyllingfileten i halve.
- Ha potetene og kyllingfileten i en ildfast form.
- Bland olivenolje, sitronsaft, hvitløken, paprikapulver, rosmarin, spiskummen, salt og pepper og bland det inn med potetene og kyllingfileten.
- Legg de soltørkede tomatene og oliven rundt kyllingfileten og potetene. Topp kyllingfileten med tynne sitronskiver .
- Stek formet midt i ovnen på 200 °C grader i 30 minutter.
0 kommentarer