Middelhavs kylling

Dette er en favoritt kyllingrett for sommeren. Denne kyllingfilet formen med poteter er rask å lage. Den er super saftig og rull av smak.

Ingredienser: 

3 porsjoner 

  • 3 stk kyllingfileter
  • 4 stk poteter
  • 50 ml oliven olje
  • 5 stk fedd hvitløk
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts paprika pulver
  • 1 1/2 ts rosmarin
  • 1 ts salt
  • 1 ta pepper
  • 50 ml sitron saft
  • 1 stk sitron
  • 8 stk soltørkede tomater
  • Grønne oliven

Fremgangsmåte:

  1.  Forvarm ovnen til 200 °C
  2. Skrell potetene og kutt de opp i passe store biter.  Del kyllingfileten i halve.
  3. Ha potetene og kyllingfileten i en ildfast form.
  4. Bland olivenolje, sitronsaft, hvitløken, paprikapulver, rosmarin, spiskummen, salt og pepper og bland det inn med potetene og kyllingfileten.
  5. Legg de soltørkede tomatene og oliven rundt kyllingfileten og potetene.  Topp kyllingfileten med tynne sitronskiver .
  6. Stek formet midt i ovnen på 200 °C grader i 30 minutter.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg