Det er sommer og varmt, så hva er vel ikke bedre enn en kremet milkshake? Denne vegan lemonade milkshaken kan du drikke til frokost, som ett lite mellommåltid eller til kvelds.
Denne milkshaken er fyldig og kremet, frisk og akkurat passe søt.
Ingredienser:
- 200 ml kokosmelk
- 100 ml sitronsaft
- 60 ml vann
- 3 SS vanilje yoghurt (laktosefri)
- 2 SS lønnesirup (valgfri for en søtere smak)(du kan tilsette 3 ts vaniljesukker)
Fremgangsmåte:
2 glass
- Hell kokosmelken og sitronsaften i en isbit form og frys til den i 4 timer eller over natten.
- Ha de fryste isbitene av kokosmelk og sitronsaft i en blender, tilsett vanilje yoghurt, vann og lønnesirup. Miks til du får en tykk kremet konsistens.
- Du kan tilsette mer søtning etter eget ønske.
0 kommentarer