Karamelliserte mandler

karamelliserte mandler.

Oppskrift: 

  • 200 g mandler med skall
  • 70 ml vann
  • 120 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte:

  1.  Kok vannet i en kjele, bland inn sukkeret og vaniljesukkeret.
  2. Kok det på medium varme og rør rundt helt til sukkeret er helt oppløst.
  3. Da sukkeret er helt oppløst og vannet småkoker, tilsett mandlene i kjelen og rør rundt hele tiden.
  4. Pass på at sukkeret ikke blir for tørt (som mine ble)
  5. Da mandlene er blanke ta de ut av kjelen, legg de på ett bakepapir for å stivne og bli avkjølte.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg