FRITTATA. søndags frokost
Frittata er en italiensk versjon på omeletten. I stede for å brette omeletten blander du alt sammen med egget.
Du kan fylle frittataen med det du liker best, i denne oppskriften fylte jeg den med tomat, paprika og potet.
Frittata passer bra til frokost eller til brunsj som du kan ta med til jobb eller skole.
Ingredienser:
- 3 stk egg
- 1 tomat
- 1/2 paprika
- 1 stk liten potet
- 1 stk liten løk
- 1 ts chilipulver
- 1 ts koriander
- 1 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 3 SS vann
Fremgangsmåte:
- Finhakk tomaten, paprikaen, poteten og løken
- Ha grønnsakene i en liten bolle
- Bland inn krydderet. Chilipulver, koriander, salt og pepper
- Knekk eggene oppi bollen og rør alt godt sammen
- Tilsett 3 SS vann i grønnsak-eggeblandingen og rør det sammen
- Varm en liten stekepanne med litt olje
- Hell eggeblandingen i pannen. Legg over lokk og la frittataen stivne på svak varme
- 10 – 15 minutter
Tips: du kan smuldre litt fetaost over frittataen mens den står å steker under lokk.
Du kan servere frittataen med en liten grønn salat .
Eller server det med ferske rundstykker!
Velbekomme ?
0 kommentarer